Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΑργολίδα: 159 σαΐνια στον «Πυθαγόρα»

Αργολίδα: 159 σαΐνια στον «Πυθαγόρα»

Οι μαθητές χάρηκαν την εμπειρία της συμμετοχής στο μαθηματικό διαγωνισμό και ήρθαν σε επαφή με θέματα κριτικής σκέψης του γνωστικού τους επιπέδου.

Σχετικά

Περισσότερα

Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Πυθαγόρας». Το παράρτημα Αργολίδας της ΕΜΕ ήταν ένα από τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού μέσω του οποίου 159 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του νομού συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Τα παιδιά χάρηκαν την εμπειρία της συμμετοχής και ήρθαν σε επαφή με θέματα/ ερωτήσεις κριτικής σκέψης του ευρύτερου γνωστικού τους επιπέδου.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Αργολίδας της ΕΜΕ:

«Ευχόμαστε η μαθηματική παιδεία να τους προσφέρει πάντα μια άρτια γνωσιακή ανάπτυξη και να συμβάλλει στην πρόοδο και στην επίτευξη κάθε στόχου τους. Ας έχουν κατά νου αυτό που ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης είπε:

“η καθαρότητα των μαθηματικών μπορεί να οδηγήσει στη βαθιά γνώση του κόσμου”.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια