home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Lockdown: Ξέσπασμα στο Ναύπλιο – Η νεολαία βγήκε από τα σπίτια

Συνωστισμός στο Ναύπλιο

Ξέσπασε η νεολαία στο Ναύπλιο, όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας από τα συνεχή lockdown και βγήκε στο Σαββατόβραδο από τα σπίτια.

Εγκλωβισμένοι για μήνες στα σπίτια, πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν ευκαιρία να πάνε στα παλιά τους στέκια, με τα νέα ελαφρύτερα μέτρα μετακίνησης των πολιτών που είναι σε ισχύ τα Σαββατοκύριακα που έχουν στόχο την αποσυμπίεση της ψυχολογίας των πολιτών.

Παρότι το Ναύπλιο συνεχίζει να μετρά πολλά κρούσματα καθημερινά και να βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», πολλοί οι νεολαίοι της πόλης συγκεντρώθηκαν από το απόγευμα στα Κανόνια (5 Αδέρφια), στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Αμαλίας και αλλού.

Από το πρωί όμως η κίνηση στο Ναύπλιο ήταν μεγάλη, με τους δρόμους να είναι γεμάτοι αυτοκίνητα με κόσμο που ήθελε να μετακινηθεί. Πολλοί ήταν αυτοί που κατά τη διάρκεια της ημέρας «ξεχύθηκαν» σε παραλίες και σε πάρκα για μια… ανάσα από την συνεχή παραμονή στα σπίτια. Άλλωστε σήμερα επιτρέπονταν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις, οπότε αρκετοί επέλεξαν να βρεθούν σε άλλες περιοχές, σε παραλίες και εξοχές, με σύμμαχο τον καλό καιρό. Αρκετοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν την άνοδο της θερμοκρασίας για μια βουτιά στη θάλασσα.

Το ξέσπασμα των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα της νεολαίας, μετά το συνεχές lockdown θα φανεί αν συνεχιστεί και την Κυριακή που ξημερώνει.

Φωτορεπορτάζ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis