home design 800x400

Βαρύ πλήγμα για την Αργολίδα: 4 θάνατοι από κορωνοϊό σε δύο μέρες

Μεγάλη είναι η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία της Αργολίδας από ασθενείς που προσέρχονται σε αυτά με συμπτώματα κορωνοϊού. Κάποιοι από αυτούς κρίθηκε πως πρέπει να νοσηλευτούν, ορισμένοι μεταφέρθηκαν σε άλλες πόλεις καθώς χρειάστηκαν νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, που δεν διαθέτουν ούτε το Άργος, ούτε το Ναύπλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις ασθενείς από την Αργολίδα έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες δύο ημέρες, από τις επιπλοκές του Covid-19, πάσχοντας από υποκείμενα νοσήματα.

Την είδηση των τεσσάρων θανάτων έκανε γνωστή σήμερα το πρωί η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Μονάδας της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους. Όπως υπογραμμίζει η ίδια το προσωπικό είναι εξουθενωμένο και οι νέες προσλήψεις νοσηλευτών που παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί θα είναι μια ανάσα γι αυτούς.

Παράλληλα καθημερινό είναι το άγχος που βιώνει το προσωπικό των νοσοκομείων της Αργολίδας κάθε βράδυ περιμένοντας τα αποτελέσματα από τα δείγματα των τεστ που κάνουν για να δουν αν είναι θετικοί στον Covid-19. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γιατροί και νοσηλευτές που έχουν νοσήσει μέχρι τώρα από κορωνοϊό, με τα κρούσματα προσωπικού να αποδεκατίζουν τα νοσοκομεία.

Σχόλια

Exit mobile version