Home design

Συνεχίζει με νίκες η Κάρντιφ

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Συνεχίζει με νίκες η Κάρντιφ

Ο μαραθώνιος της αγγλικής Τσάμπιονσιπ βρίσκεται στην 38η στροφή και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτή την κατηγορία σχεδόν τίποτα δεν έχει κριθεί. Εκτός ίσως από την πρώτη και τελευταία θέση. Αλλά και για εκεί δεν θα πάρουμε όρκο. Γεγονός είναι ότι οι εκκρεμότητες είναι πολλές όπως και τα συναρπαστικά ματς. Επιλέξαμε κάποια για τις σημερινές προτάσεις με τις αποδόσεις που βρίσκουμε στο κουπόνι της bet365 cy.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ (17:00)

Μεγάλη νίκη στο ουαλικό ντέρμπι καθώς επιβλήθηκε με 1-0 επί της Σουόνσι. Δεν ήταν καλύτερη, απλώς στάθηκε τυχερή που έκανε γκολ μια ευκαιρία της νωρίς και στην συνέχεια το μόνο που έκανε ήταν να αμυνθεί μαζικά. Εικόνα που είχε και στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί στάθηκε επίσης τυχερή καθώς πολλές μεγάλες ευκαιρίες της αντιπάλου της δεν έγιναν γκολ και πήρε την νίκη. Εξακολουθεί να είναι στο κόλπο της 6άδας, καθώς την χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί.     

Πήγε στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχοντας συμπληρώσει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το αρνητικό σερί πάντως δεν την αφήνει να ξεφύγει από τις ομάδες που προσπαθούν να σωθούν. Στο τελευταίο ματς με την Μπρέντφορντ πήρε την ισοπαλία με 1-1 χωρίς ωστόσο να το αξίζει, αφού η αντίπαλός της ήταν άτυχη σε αρκετές περιπτώσεις. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.     

Με διαφορετικούς στόχους παρατασσονται οι σημερινοί αντίπαλοι και αν δεν υπήρχε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα πηγαίναμε χωρίς δεύτερη σκέψη στον άσσο. Θα τον στηρίξουμε έτσι και αλλιώς σε απόδοση 2.25.

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΛΟΥΤΟΝ (17:00)

Ο αγώνας με την Στόουκ είχε όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων αναμετρήσεών της. Δυσκολία στην παραγωγή φάσεων και άρα στο σκοράρισμα και τελικά την ήττα με 1-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει καταφέρει να σκοράρει σε μόλις έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες της. Και είναι μάλλον τυχερή που με βάση αυτές τις επιδόσεις καταφέρνει και κρατάει πέντε βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς τον αμυντικό Ντέιβις και τον μέσο Πίρσον σήμερα.           

Στόχος της να μείνει στην κατηγορία και με βάση την δυνατή και συμπαγή της άμυνα έχει καταφέρει να τον πετύχει. Με την εκτός έδρας της νίκη με 1-0 επί της Πρέστον συμπλήρωσε δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και απέδειξε ότι δικαίως θα βρίσκεται στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Καλύτερη από την αντίπαλό της φρόντισε να κλείσει κάθε δίοδο προς την εστία της και αξιοποιώντας μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή.   

Η μια δεν σκοράρει η άλλη δέχεται γκολ με μεγάλη δυσκολία. Εξίσωση που μας οδηγεί στον under 2.5 έστω και αν το βρίσκουμε στο λογικό 1.60. Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε όσους επιλέξουν το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 3.75/

ΚΠΡ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ (17:00)

Απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Ρέντινγκ, αν και αν κάποια ομάδα αξιζε την νίκη ήταν η γηπεδούχος. Οι Ρέιντζερς ήταν αυτοί που είχαν παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δέχτηκαν μεγάλη πίεση. Απλώς ευτύχησαν να προηγηθούν στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, γεγονός που άγχωσε την Ρέντινγκ περισσότερο. Στην επανάληψη η ίδια εικόνα, με μόνη διαφορά ότι η ΚΠΡ δέχτηκε την ισοφάριση στο 57’. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή. 

Αρκετά εκνευρισμένη χωρίς προφανή αιτία, έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα της ουραγού Γουίκομ να ζήσει μια εμπειρία που δεν την έχει γευτεί πολλές φορές φέτος. Να ολοκληρώσει έναν αγώνα χωρίς να δεχτεί γκολ. Το τελικό 0-0 είναι απόλυτα δίκαιο, καθώς ναι μεν η Κόβεντρι είχε την πρωτοβουλία και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ήταν όμως και εξαιρετικά άστοχη. Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό ΜακΦάιτζεν και τον τραυματία μέσο Σιφ στην σημερινή αναμέτρηση.

Παιχνίδι από αυτά που δεν περιμένεις να “ανοίξει” ιδιαίτερα. Είναι και η εικόνα των δύο αντιπάλων που δεν αφήνει πολλές ελπίδες για γκολ και θέαμα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά κατά τη διάρκεια της διακοπής το σενάριο είναι γνωστό. Επιλογή μας το Under 2.5 σε απόδοση 1.76

Καθημερινές προβλέψεις και στοιχηματικές αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και παρουσίαση των στοιχηματικών εταιρειών με άδεια στην Κύπρο.

Σχόλια

Exit mobile version