home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κορινθία

Διώρυγα Κορίνθου: Εγκρίθηκε ο ανάδοχος για τη μελέτη

Ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Διώρυγα Κορίνθου μετά την κατάπτωση των πρανών έγινε πριν λίγες μέρες όταν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γ. Καραγιάννη, εγκρίθηκε το ανάδοχο σχήμα που θα κάνει τη μελέτη με τίτλο «Μελέτες οριστικής επισκευής αποκατάστασης ζημιών από πρανές από την πλευρά της Πελοποννήσου της Διώρυγας Κορίνθου».

Με την ανάδειξη του αναδόχου μελετητικού σχήματος βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή σύμβασης της μελέτης προϋπολογισμού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών  στο πρανές της Διώρυγας της Κορίνθου. Η εξέλιξη αυτή είναι και η απαρχή για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

O Κορίνθιος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, ο οποίος παρακολουθεί το θέμα επ’ ευκαιρία των εξελίξεων δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, με γρήγορες κινήσεις προχωρά για το εθνικής σημασίας έργο, τη Διώρυγα της Κορίνθου. Η συνεργασία συνεχίζεται και εντείνεται». 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button