home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Σκέφτονται την επίταξη παθολόγων στο νοσοκομείο

Νοσοκομείο Πύργου

Η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Πύργου, οδηγεί τους ιθύνοντες στη λύση της επίταξης ιδιωτών ιατρών. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για την εύρυθμη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας και η επίταξη μοιάζει ως μονόδρομος. 

Η συγκεκριμένη ιδέα ανήκει στο μέλος του ΔΣ, Μενέλαο Παπασωτηρίου, όπως μεταδίδει το ilialive.gr ο οποίος πρότεινε να σταλεί επιστολή στο υπουργείο Υγείας με την οποία να ζητηθεί η επίταξη παθολόγων ιατρών, σε περίπτωση που παραστεί μεγάλη ανάγκη.

 Σύμφωνη με την πρόταση αυτή ήταν η πλειοψηφία του ΔΣ καθώς τα πέντε από τα επτά μέλη τάχθηκαν υπέρ ανάμεσα τους και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χριστόπουλος. Αντίθετοι με την άποψη αυτή, ήταν ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος και η Αθανασία Πετροπούλου.

 Η λύση της επίταξης και αν τελικά γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή από το υπουργείο Υγείας, θα ισχύσει έως ότου υπάρξουν αποτελέσματα από την σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ενώ θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis