home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Συνεχίζονται τα κορωνο-πάρτι στη Γεροκωστοπούλου

Στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα δεν φτάνουν από ό,τι φαίνεται οι φωνές που μιλούν για οριακή κατάσταση των νοσοκομείων εξαιτίας της πανδημίας, αφού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα κορωνο-πάρτι με ξέφρενη διασκέδαση και απίστευτο συνωστισμό.

Το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα με το νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το tempo24.news εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές από μεγάλο κορωνο-πάρτι στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Δεκάδες νεαροί στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον διασκεδάζουν ξέφρενα στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ακόμη περισσότερο είναι ότι οι ίδιοι έκαναν αναρτήσεις των βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο κάτω από τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και έξω από γνωστό κατάστημα του πεζόδρομου που λειτουργεί με take away επικρατεί το αδιαχώρητο.

Οι νεαροί, αγόρια και κορίτσια, χορεύουν και διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Οι εικόνες προκαλούν πολλά ερωτηματικά και ανησυχία, σχετικά με το πως κατάφερε να γίνει κάτι τέτοιο στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας και μάλιστα χωρίς κανείς να επέμβει, τη στιγμή που η Αχαΐα που βρίσκεται ήδη σε οριακό σημείο και κινδυνεύει να δει εκτόξευση των κρουσμάτων της, με τα νοσοκομεία ήδη να αγκομαχούν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis