home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Περίμεναν στην ουρά χωρίς μάσκες και έγινε το έλα να δεις!

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από το κατάστημα της Alpha Bank στην Καλαμάτα. Μάνα και κόρη δεν φορούσαν μάσκες, προκάλεσαν φασαρία στο κέντρο της πόλης, ακόμα και όταν παρενέβησαν αστυνομικοί και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Πέρα από το πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η κόρη αναμενόταν να οδηγηθεί και στο Αυτόφωρο για απείθεια, εξύβριση και για παράβαση του νόμου περί Covid.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες περίμεναν στην ουρά χωρίς να φορούν μάσκες. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες ότι έχει γίνει καταγγελία – μήνυση από άλλη γυναίκα και τις ζήτησαν να φορέσουν μάσκες ή να αποχωρήσουν. Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, αντέδρασαν και κλήθηκε περιπολικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το eleftheriaonline.gr, οι γυναίκες συνέχισαν την ίδια αντίδραση, ενώ η μία δεν έδινε τα στοιχεία της, την αστυνομική της ταυτότητα.

Τελικά, μετά από ένταση προσήχθησαν με το περιπολικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας, όπου το κατηγορητήριο ήταν βαρύ για την κόρη, γι’ αυτό και αναμενόταν να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis