home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αχαΐα: Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στο λιμάνι της Πάτρας

Τη λειτουργία μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου, 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα βρίσκεται σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι της πόλης, ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτρα.

Ο υφυπουργός που πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους όπου θα δημιουργηθεί το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τόνισε ότι «θα διενεργούνται καθημερινά 900 εμβολιασμοί και το κέντρο θα λειτουργήσει με την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και του υγειονομικού δυναμικού ενώ η βοήθεια που έχουμε από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον δήμο Πατρέων είναι δεδομένη».

Νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε συμμετάσχει σε σύσκεψη με αντικείμενο την αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με την πανδημία που πλήττει και την Αχαΐα. Μετά το πέρας της σύσκεψης έκανε δηλώσεις, σημειώνοντας πώς «η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή, όπως εξίσου οριακή είναι και η κατάσταση στα νοσοκομεία».

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis