Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΚόρινθος: «Όχι άλλα λουκέτα»

Κόρινθος: «Όχι άλλα λουκέτα»

Κινητοποιήσεις για την Τετάρτη 31 Μαρτίου ετοιμάζει ο ΟΕΒΕ Κορινθίας

Σχετικά

Περισσότερα

Με σύνθημα «όχι άλλα λουκέτα» ο ΟΕΒΕ Κορινθίας ετοιμάζει κινητοποιήσεις για την Τετάρτη 31 Μαρτίου στο κέντρο της Κορίνθου. Κύριο αίτημα η ουσιαστική οικονομική ενίσχυση και στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα του lockdown.

Ο ΟΕΒΕ στο κάλεσμά του τονίζει πώς «οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις πληρώνουν το κόστος των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε υπέρμετρο βαθμό. Ενώ οι μεγάλες εταιρείες (σούπερ μάρκετ, αλυσίδες, εμπορικά κέντρα) πλουτίζουν, η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση, αν δεν έχει βάλει ήδη λουκέτο, βλέπει τον εφιάλτη του οριστικού κλεισίματος να της χτυπάει επιτακτικά την πόρτα, λόγω της ουσιαστικής αδιαφορίας της κυβέρνησης να στηρίξει ουσιαστικά τους μικρούς επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους ως επί το πλείστον.

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του Νομού μας την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο Πυλαρινού και Εθνικής Αντίστασης στην Κόρινθο (μπροστά στην Εθνική Τράπεζα) για να απαιτήσουμε:

⦁ Ουσιαστική οικονομική ενίσχυση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων.
⦁ Όχι δάνεια αλλά χορηγήσεις
⦁ Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές και λογαριασμούς ΔΕΚΟ
⦁ ‘Άμεσο άνοιγμα του λιανεμπορίου
⦁ Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη

ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design

Πρόσφατα σχόλια