home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Βανδαλισμοί μετά τα κορονοπάρτι

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Βανδαλισμοί μετά τα κορονοπάρτι
Πάτρα βανδαλισμοί

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Πάτρας σήμερα το πρωί, Κυριακή 28 Μαρτίου, αντίκρισαν μια άθλια εικόνα στα σκαλιά της οδού Αγίου Νικολάου. Όπως φαίνεται, άγνωστα άτομα προχώρησαν σε βανδαλισμούς πετώντας κάδους απορριμμάτων πάνω στις σκάλες, γεμίζοντας σκουπίδια την περιοχή, ενώ έσπασαν ακόμη και τούβλα!

Πάτρα βανδαλισμοί
Πάτρα βανδαλισμοί

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους με την εικόνα που αντίκρυσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν σχεδόν αδύνατον να ανέβεις τις σκάλες, από τα δεκάδες σπασμένα μπουκάλια. Τα σκουπίδια δε ήταν διασκορπισμένα μέσα από τους κάδους, που έσπασαν, σε κάθε γωνιά.

Πάτρα βανδαλισμοί

Πέντε συλλήψεις από την Αστυνομία

Από τις αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας μόλις καταγγέλθηκαν τα γεγονότα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 5 συλλήψεις ατόμων, που περίπου στις 3 τα ξημερώματα κατηγορούνται ότι προκάλεσαν βανδαλισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Κάστρου και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Από τους 5 συλληφθέντες οι 4 είναι ανήλικοι και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούνται από το ρεπορτάζ του tempo24 ομάδα 8 ατόμων μεταξύ των οποίων και οι 5 συλληφθέντες ξεκίνησαν από την Πλατεία Όλγας όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Κάστρου, όπου και επιδόθηκαν σε φθορές σπάζοντας κάδους απορριμμάτων, ζαρντινιέρες και το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ εξετάζεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με τους ελέγχους που έχει ξεκινήσει η αστυνομία στον χώρο προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός που παρατηρείται κάθε απόγευμα και βράδυ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis