home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Κυριακή των φαβορί

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Η Κυριακή των φαβορί

Κόντρα ίσως στα προγνωστικά τα προκριματικά για το Μουντιάλ και θεαματικά αποδείχτηκαν και παραγωγικά. Στην πρώτη αγωνιστική τουλάχιστον. Αναμένουμε και ελπίζουμε να έχει ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερος μέρος της δεύτερης αγωνιστικής που διεξάγεται σήμερα.

Έχοντας επιλέξει στο webfreebets.com τα σημαντικότερα ματς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι κουπόνι της Κυριακής θα επιλέξουμε τις αποδόσεις που βρίσκουμε στο κουπόνι της winmasters για να συνεχίσουμε να συνδυάζουμε απόλαυση και κέρδη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Κέρδισε με το σπαθί της τον βαθμό στην έδρα της Γαλλίας. Δεν ήταν καλύτερη, αλλά άντεξε στην πίεση των Γάλλων και με όπλο τις συχνές και επικίνδυνες αντεπιθέσεις μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλλον στην πρεμιέρα είδαμε την “νέα” Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο, η οποία χτίζεται για να μπορέσει να επιστρέψει στο προσκήνιο. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πως συμπεριφέρεται όταν θα χρειαστεί η ίδια να δημιουργήσει και θα βρίσκει απέναντί της οργανωμένες άμυνες. Όπως απόψε.    

Δείχνοντας στοιχεία επιπολαιότητας – που δεν μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν – ξεκίνησε στους ομίλους με την εντός έδρας ισοπαλία με την Βοσνία με 2-2. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχε μια φλύαρη υπεροχή, ήταν η Βοσνία αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55’. Γεγονός που αφύπνισε τους Φινλανδούς και ισοφάρισαν αμέσως και στο 77’ είχαν καταφέρει να πάρουν το προβάδισμα. Αλλά ένα – ακόμη – αμυντικό λάθος έδωσε στους Βόσνιους την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό. Αποτέλεσμα που κάνει την ανάγκη κατάκτησης βαθμού ή βαθμών σήμερα επιτακτική.     

Με βάση την εικόνα της πρεμιέρας μας φαίνεται προτιμότερη η στήριξη της ομάδας που δείχνει πιο αξιόπιστη αμυντικά. Και αυτή είναι η Ουκρανία. Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.74 να φαντάζει εξωπραγματικό.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45)

Όλα ξεκίνησαν λάθος για την Βουλγαρία. Υποδέχτηκε την Ελβετία και πριν καν συμπληρωθιεί το πρώτο τέταρτο, πιο συγκεκριμένα στο 13’, είχε ήδη δεχτεί τρία γκολ. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου οι Βέλγοι “ηρέμησαν” και οι γηπεδούχοι περισσότερο είχαν στο μυαλό τους να μην δεχτούν άλλο γκολ και λιγότερο να βγουν μπροστά. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ήταν το μόνο που θα θυμούνται από την αναμέτρηση. Συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα με τη φιλοξενία της Ιταλίας. Δείτε εδώ προβλέψεις για τους αγώνες των προκριματικών.

Επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή. Είχε την μπάλα στην κατοχή της, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο πιθανές απειλές από την Β. Ιρλανδία. Η ίδια δημιουργούσε φάσεις και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνο η επίτευξη ενός γκολ. Τελικά πέτυχε δύο στο 14’ και στο 38΄που της ήταν αρκετά για να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έδειξε ότι ενδιαφέρεται να πετύχει και κάτι άλλο.

Λογικά και οι δύο ομάδες δεν θα διαφοροποιηθούν αρκετά από όσα μας παρουσίασαν στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Η Ιταλία θα έχει τον έλεγχο του αγώνα και φροντίζοντας την άμυνά της θα επιχειρήσει να πετύχει το γκολ ή τα γκολ που θα της δώσουν τη νίκη. Ποντάρουμε στο combo διπλό & Ν/G σε απόδοση 1.71

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ  (21:45)

Σε όλη τη διάρκεια του UEFA Nations League αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της. Η άμυνά της. Δεν κατάφερε να το διορθώσει και παραλίγο να της κοστίσει. Στον αγώνα με την Β. Μακεδονία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Και μπόρεσε με βάση την εικόνα αυτή να προηγηθεί με 2-0. Δύο λάθη όμως σε διάστημα δύο λεπτών (82’ και 83’) έφεραν την ισοφάριση. Ευτυχώς για αυτή και την προσπάθεια της βρήκε στόχο στην επόμενη φάση που δημιούργησε και πήρε τελικά τη νίκη με 3-2. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει.   

Πέρασε ένα ήσυχο βράδυ υποδεχόμενη την Ισλανδία. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά το ότι στο 7ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-0, καθώς αξιοποίησε σε απόλυτο βαθμό τις ευκαιρίες που από την αρχή του αγώνα δημιούργησε. Στη συνέχεια κράτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έκανε φάσεις στα καρέ των Ισλανδών, αλλά το μόνο που πέτυχε μέχρι το τέλος ήταν ένα ακόμη γκολ, το οποί και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη και αν θέλουν είναι σίγουρο ότι δεν προλαβαίνουν να διορθώσουν τα χάλια της άμυνάς τους οι Ρουμάνοι. Και λογικά δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν τους ποιοτικούς επιθετικούς της Γερμανίας. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2,30

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για live streaming agones που μπορείτε να παρακολουθείσετε μέσα από τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis