home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από νωρίς στα βαθιά

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Από νωρίς στα βαθιά

Σερβία και Ιρλανδία από την πρώτη κιόλας αγωνιστική θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους και να αποκτήσουν προβάδισμα για τη συμμετοχή στα τελικά του επόμενου παγκοσμίου Κυπέλλου με τις αποδόσεις από το κουπόνι του pamestoixima .

Ομάδες που δεν έχουν αλλάξει πολύ, με μόνη εξαίρεση τη θέση του εκλέκτορα των Σέρβων, αλλά αμφότερες προέρχονται από άσχημη χρονιά. Αντίθετα στην ίδια φόρμα συνεχίζουν οι Γάλλοι που υποδέχονται τους γεμάτους απουσίες Ουκρανούς.

ΣΕΡΒΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κακό πλασάρισμα στο Nations League όπου τερμάτισε τρίτη και κυρίως με κακές αποδόσεις, αλλά κυρίως η αποτυχία να φτάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν αυτές που οδήγησαν στην αποπομπή του Λιούμπιτσα Τουμπάκοβιτς. Στον Σέρβο πρώην ομοσπονδιακό προπονητή χρεώθηκε εκτός από το κακό ποδόσφαιρο ότι έμεινε εκτός από την Σκωτία στα πέναλτι, αν και η ομάδα είχε τη δυνατότητα να πάρει νωρίτερα την πρόκριση.

Στην θέση του ανέλαβε ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς που επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από μια μακρά θητεία στο κινέζικο πρωτάθλημα. Ο 56χρονος τεχνικός δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του να περάσει την φιλοσοφία του και το πρώτο του παιχνίδι είναι απέναντι στην ομάδα με την οποία θα παλέψουν για την πρόκριση. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η Πορτογαλία θα τερματίσει πρώτη. Και αυτό αναγκάζει τον Στοϊκοβιτς να μην κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και να εμπιστευτεί τους έμπειρους της ομάδας. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει έξι G/G στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλη η προηγούμενη χρονιά μια κακή εμπειρία για τους Ιρλανδούς. Από τους οκτώ επίσημους αγώνες που έδωσαν μέσα στο 2020 δεν κατάφεραν να πάρουν την χαρά της νίκης σε κανέναν, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Τελευταία φορά που μπόρεσαν να πανηγυρίσουν ήταν στα τέλη του 2019 και η φιλική νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας με 3-1. Όπως και η σημερινή της αντίπαλος έχασε στα πέναλτι τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά από την Σλοβακία.   

Αντίθετα όμως από τους Σέρβους, η ιρλανδική ομοσπονδία εμπιστεύτηκε τον Στέφεν Κένι να τους οδηγήσει στην διάκριση και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και ο ίδιος δείχνει να εμπιστεύεται την νέα φουρνιά της χώρας του, ειδικά αυτούς που έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός στα βρετανικά γήπεδα και συνεχίζουν να αποκτούν εμπειρίες εκεί.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει σκοράρει στις 4 τελευταίες εξόδους της. Δείτε εδώ προβλέψεις από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από την αρχή στα δύσκολα και για τις δύο ομάδες, καθώς οι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό ποια θα καταλάβει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Λογικά θα δούμε μια “επιφυλακτική” αναμέτρηση 

Επιλογή μας το under 2.5 σε απόδοση 1.60

ΓΑΛΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε μια εξαιρετική πορεία στο Nations League, καταγράφωντας μόνο μια απώλεια, αυτή της ισοπαλίας με την Πορτογαλία με 0-0. Έτσι μπορεσε και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της και θα αντιμετωπίσει για τη συνέχεια της διοργάνωσης το Βέλγιο στα ημιτελικά. Απόψε ξεκινάει μια ακόμη προσπάθεια για συμμετοχή στα τελικά ενός παγκοσμίου Κυπέλλου με τους καλύτερους οιωνούς. Εκτός από τον εύκολο όμιλο, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα σχεδόν αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και κορονοϊό.        

Ο προπονητής της Ντιντιέ Ντεσάν, όπως φάνηκε και από την επιλογή για την σημερινή αναμέτρηση θα στηριχθεί στους παίκτες που έχουν συνθέσει ένα συμπαγές και αξιόμαχο σύνολο. Με μόνη ένσταση ότι πολλοί θα ήθελαν να βλέπουν την Γαλλία να σκοράρει πιο εύκολα και πιο συχνά. Ερώτημα για σήμερα η συμμετοχή ή όχι του Μ’Μπαπέ που τραυματιστηκε στον αγώνα με την Λυών και αποχώρησε.         

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 2 ή περισσότερα γκολ στους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες της.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επί ημερών του΄Αντρέι Σεφτσένκο η Ουκρανία έχει γίνει μια ομάδα που δύσκολα μπορεί κάποιος να την κερδίσει. Σκληρή στην άμυνα, πιέζει με πολλά τρεξίματα και εξαιρετικά οργανωμένη η Ουκρανία δεν είναι μια ομάδα που θέλεις να συναντήσεις στον δρόμο σου. Αρκεί να μην έχει τις απουσίες που καταγράφει το ιατρικό δελτίο για σήμρα.     

Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν οι μέσοι Στεπανένκο και Τσιγκανκόβ, και ο επιθετικός Μπισέντιν. Μάλλον δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν οι Ζούμπκοβ και Γιαρμόλενκο ενώ με κορονοϊό είναι οι μέσοι Κοβαλένκο και Χαράτιν. Οι περισσότεροι με κομβικό ρόλο στην ομάδα των Ουκρανών.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει μόλις σε 2 από τους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της. .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εύκολη η αποστολή των Γάλλων στα χαρτιά και είναι στην διακριτική τους ευχέρεια να το κάνουν και στην πράξη.

Επιλογή μας το άσος (-1.5 Α.Η.) σε απόδοση 1.750

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis