home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Γαβρήλος και Ζέρβας «ψηφίζουν» εκλεκτές Ελληνικές Γεύσεις

Δίκτυο εκλεκτές Ελληνικές Γεύσεις

Ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος με αναπληρωτή τον Χρήστο Ζέρβα είναι στο εξής οι εκπρόσωποι του δήμου Ναυπλίου στη Γενική Συνέλευση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με διακριτικό τίτλο «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων».

Το δίκτυο αποτελεί ένα Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας του προγράμματος CLLD/LEADER, με στόχο την προώθηση του τουρισμού, της γαστρονομίας και της αγροδιατροφικής παραγωγής.

Η προσπάθεια με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» είχε ξεκινήσει το 2011 από το ομώνυμο Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας, το οποίο σχεδιάστηκε και συντονίστηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα LEADER 2007-1013. Η δημιουργία του «Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» ήταν το σοβαρό επίτευγμα του έργου. Το Δίκτυο θα συντονίσει τις δράσεις στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 μέσω του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές ΙΙ» του προγράμματος CLLD/LEADER.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα αρκετά που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται, όπως και τα προηγούμενα, από κοινοτικούς πόρους. Το μεγάλο στοίχημα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι να μπορέσει να υλοποιήσει δράσεις που θα αποκτήσουν συνέχεια στο χρόνο και να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του και μετά το πέρας της κοινοτικής χρηματοδότησης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis