home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορωνοϊός: Rapid test σε Κρανίδι, Ναύπλιο, Άργος και Κιβέρι

Test Covid-19 στο Κρανίδι

Η ΚΟΜΥ Αργολίδας ανακοινώνει το πρόγραμμα των rapid test για κορωνοϊό που θα διενεργήσει την επόμενη εβδομάδα, από την Τρίτη 23 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Πρόγραμμα drive through κινητών Ομάδων ΕΟΔΥ:

  • Τρίτη 23 Μαρτίου: Στο Κρανίδι (10πμ-1μμ).
  • Παρασκευή 26 Mαρτίου: Στο προάλιο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο (9.30πμ-1μμ)
  • Κυριακή 28 Μαρτίου: Έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου Άργους (10πμ-12μ), Στο Κιβέρι (10πμ-12μ).

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για να υποβληθούν στο test πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να δώσουν στο υγειονομικό συνεργείο το ΑΜΚΑ τους.

Το ευχαριστώ της ΚΟΜΥ Αργολίδας

Οι κινητές μονάδες της ΚΟΜΥ Αργολίδας προκειμένου να συνεχίσουν αδιάλειπτα την πραγματοποίηση ελέγχων στα πλαίσια του COVID – 19 είχαν την άμεση ανάγκη αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για την διενέργειά τους.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προθυμοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα να μας βοηθήσει. Με την δωρεά του συνεχίζονται ακατάπαυστα οι έλεγχοι των Κινητών μονάδων.

Η Διοίκηση και η Επόπτρια της ΚΟΜΥ Αργολίδας Νέλλα Αικατερίνη, εκφράζουν δημοσίως τα συγχαρητήρια τους και ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Αργολίδας και ειδικότερα τους Κυρίους Δαμούλο Φώτιο και Μαγκλάρα Δημήτριο για την δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (10.000 τεμάχια γάντια).

Όπως σημειώνει η ΚΟΜΥ: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία του Covid-19, η χειρονομία αυτή αποτελεί δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας που σας διακρίνει και παράδειγμα για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας και ευελπιστούμε σε συνεχή συνεργασία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis