home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Σήκωσαν ρολά τα κομμωτήρια – Πώς θα πάμε εκεί

Πήραν φωτιά και πάλι τα ψαλίδια σε Ναύπλιο, Άργος και Πελοπόννησο, καθώς ιδιοκτήτες κομμωτηρίων αλλά και χώρων περιποίησης άκρων (μανικιούρ- πεντικιούρ) οι οποίοι μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεών τους λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, άνοιξαν και πάλι σήμερα για τους πελάτες τους, ελπίζοντας πως θα παραμείνουν αυτή τη φορά ανοιχτοί.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και δουλεύοντας μόνο με ραντεβού, από το πρωί της Δευτέρας κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά σπεύδουν να περιοιπηθούν τα μαλλιά τους, όπως άλλωστε έκαναν και τις προηγούμενες φορές που άνοιγαν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Μάσκες και απολυμάνσεις

Έχοντας κλείσει ραντεβού μπαίνουν στα κομμωτήρια φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα μέτρα προκειμένου να λάβουν τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου. Τα πιστολάκια έχουν έχουν πάρει μπρος για τα καλά σύμφωνα με τους κομμωτές που τρέχουν ώστε να μπορέσουν να προλάβουν να περιποιηθούν τους πελάτες τους αφού τα αυξημένα μέτρα δεν τους επιτρέπουν να εξυπηρετήσουν μεγάλο όγκο πελατών.

Ήδη οι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων έχουν προχωρήσει σε απολυμάνσεις των χώρων ενώ έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα.

Τι ισχύει για τις εκτός Δήμου μετακινήσεις

Ένα ερώτημα που προέκυψε και λύθηκε το πρωί του Σαββάτου ήταν τι θα γίνει σε περίπτωση που το κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής που θα ήθελε να μεταβεί κάποιος βρισκόταν εκτός του δήμου που διαμένει μιας και δεν επιτράπηκαν οι διαδημοτικές κινήσεις.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήρθε το πρωί του Σαββάτου από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έτσι λοιπόν όσοι θέλουν να μεταβούν σε κομμωτήριο που βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή από τον τόπο διαμονής τους θα χρησιμοποιήσουν τη βεβαίωση τύπου Β, σημειώνοντας την επιλογή «6», είτε με την αποστολή του «6» στο 13033.

Αν φερ’ ειπείν κάτοικος Άργους επιθυμεί να μεταβεί σε κομμωτήριο στο Ναύπλιο επικοινωνεί με την επιχείρηση και κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα του στέλνει SMS ή e-mail με το αποδεικτικό του ραντεβού.

Στη συνέχεια ο πολίτης στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται στην πόλη που επιθυμεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis