home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χέρι συμπαράστασης στον Δήμο Ελασσόνας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Χέρι συμπαράστασης στον Δήμο Ελασσόνας
Βιώσιμη Πόλη

Ο πρόεδρος της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ Δημήτρης Καφαντάρης και τα μέλη της εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στη δοκιμασία των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας από τον πρόσφατο σεισμό και εύχονται το χτύπημα του εγκέλαδου να ξεπεραστεί σύντομα, αφήνοντας μόνο υλικές ζημιές που διορθώνονται.

Το Δίκτυο τίθεται στη διάθεση του Δήμου Ελασσόνας για την οποιαδήποτε βοήθεια, ενώ κάνει έκκληση στα μέλη του να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Στο δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι δήμοι: Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας Τριπόλεως, Γόρτινος, Μεγαλόπολης και Νοτίου ΚυνουρίαςΚορινθίων, Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Βέλου Βόχας και ΝεμέαςΣπάρτης και ΕυρώταΚαλαμάτας, Μεσσίνης, Δυτικής Μάνης, Τριφυλίας, Οιχαλίας και Πύλου Νέστωρος καθώς και ο ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προέβη σε άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης και συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 36 09 825 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis