home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFirst Featured

Αργολίδα: Τα κρούσματα προσωπικού αποδεκατίζουν τα νοσοκομεία

Σε τεντωμένο σχοινί ως προς την λειτουργία τους βρίσκονται συνεχώς όλη την περίοδο της πανδημίας τα νοσοκομεία της Αργολίδας. Τα κρούσματα κορωνοϊού αποδεκατίζουν το προσωπικό, αλλά και το πλήθος ασθενών covid-19 που νοσηλεύονται έχουν φτάσει τόσο το νοσοκομείο Άργους όσο και το νοσοκομείο Ναυπλίου στα όρια τους.

Το Ναύπλιο τις τελευταίες μέρες μετράει 5 κρούσματα σε προσωπικό ενώ οι κλίνες covid είναι συνεχώς γεμάτες. Χθες νοσηλεύονταν με κορωνοϊό 22 ασθενείς, ενώ σήμερα μέχρι το μεσημέρι είχαν δοθεί δύο εξιτήρια. Η κατάσταση βέβαια συνεχώς μεταβάλλεται.

Αντίστοιχα στο Άργος έχουν νοσήσει πολλοί από το προσωπικό όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσούν δύο ακόμα άτομα από το προσωπικό. Παράλληλα σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία νοσηλεύονταν στις κλίνες covid, 28 συνάνθρωποί μας.

Δεν λειτουργεί το lockdown

Η κατάσταση στην Αργολίδα παραμένει κρίσιμη παρότι ο νομός βρίσκεται εδώ και καιρό στο «βαθύ κόκκινο» από τις αρχές Μαρτίου, με το αυστηρό lockdown να φαίνεται πως δεν λειτουργεί στο νομό, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου ανακοινώθηκαν 30 νέα κρούσματα στην Αργολίδα και 90 συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυξημένες οι νοσηλείες

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 184 άτομα με κορωνοϊό, εκ των οποίων τα 9 σε ΜΕΘ.

Στα νοσοκομεία της Αργολίδας, ο αριθμός των νοσηλευόμενων ήταν συνολικά 53 και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Άργους 29 και στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 24. Στο Παναρκαδικό Τρίπολης οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό είναι 30, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 57 (οι 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 33 (οι 3 σε ΜΕΘ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button