home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πόλεμος για τα σκουπίδια στη Νέα Κίο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

2 σχόλια στο Πόλεμος για τα σκουπίδια στη Νέα Κίο
ΤΓΕΡΝΑ

Ένταση προκλήθηκε για ακόμα μία φορά στο χώρο όπου θα κατασκευαστεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή Κιόσκια, στη Νέα Κίο, καθώς πλησίον του σημείου στο οποίο θα γίνει το έργο, διαμένουν οικογένειες Ρομά, οι οποίες έχουν ανοίξει πόλεμο γιατί ανησυχούν για τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα σκουπίδια, μόλις ολοκληρωθεί ο ΣΜΑ.

Για δεύτερη φορά σήμερα Ρομά έσπευσαν να εμποδίσουν σκαπτικό μηχάνημα από το να εκτελέσει εργασίες, διακόπτοντας τις εργασίες που είχαν ξεκινήσει στο σημείο.

Στη συνέχεια έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη από Άργος και Ναύπλιο για την αποτροπή επεισοδίων.

Τελικά μετά από συζήτηση στελεχών της εταιρίας ΤΕΡΝΑ με τους διαμαρτυρόμενους, οι Ρομά πείστηκαν να αποχωρήσουν και οι εργασίες συνεχίστηκαν.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Κιωτης της αθηνας

    Μπράβο στις ρομ που αντιστάθηκαν στη περεταιρω μόλυνση κ υποβάθμιση του περιβάλλοντος, συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που αντιδρούν για την υγεία τι δική τους και των παιδιών τους, σε αντίθεση με τους κιωτες του πολιτισμού και της μιζέριας τους που κωφευουν στην υποβάθμιση της πόλης τους, με τους κοτσαμπασηδες εκπροσώπους τους!!! Ντροπή τους, θα τρίζουν τα κόκαλα του αειμνήστου Δημάρχου τους, πρωτοπόρου Μαχητή και αγωνιστή, ενάντια στην υποβάθμιση, και στην μόλυνση του περιβάλλοντος της περιοχής του.

  2. Ανώνυμος

    Πόσο μικροί και λίγοι είναι αυτοί που ηγούνται στη κιο με ο αυτό που γίνετε εις βάρος τους, σε άλλες εποχές επί Κατριλιωτη θα βρίσκονταν σε αναβρασμό, θυμηθείτε τους αγώνες τους και τον ξεσηκωμό τους στο διώξιμο του χοιροστασιου, στην μόλυνση του ιναχου από τις εσπεριδες, την εξέγερση τους για την εγκληματικοτητα, για τον σκουπιδότοπο και ότι επιβαρύνει τοξικά την νέα κιο, εδώ και 10 χρόνια όμως άκρα του ταφου σιωπή!!!!!!! Γιατί άραγε????? Γιατί αυτή η απάθεια σε έναν τόπο με πολιτες πάντα πρωτοπορους σε όλα τους;; κρίμα γι αυτή την κωμοπολη που υποβαθμιζετε καθημερινα χωρίς να αντιδρά κάνεις, που έγινε βορά υποβάθμισης,χανοντας την αγωνιστική της ταυτότητα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis