home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με το κίνητρο σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται μακριά από το Champions League, σε Ιταλία, Γαλλία, και Γερμανία. Οι αποδόσεις των αγώνων από την ιστοσελίδα της stoiximan.

ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΙΛ (18:45)

Την πρώτη της ήττα μετά από 4 σερί παιχνίδια γνώρισε η Παρί Σεν-Ζερμέν παρότι προηγήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ναντ εντός έδρας. Οι «Παριζιάνοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και με δύο φθηνά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από την κορυφή. Η ομάδα του Ποτσετίνο μεσοβδόμαδα μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρόκριση στους 8 του Champions League υπερασπίζοντας το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Από την άλλη η Λιλ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, παρά την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ στην έδρα της Μονακό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της φιλοξενούμενη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή η κόντρα στον Άγιαξ που του στέρησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα όμως θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία από τις καλύτερες ομάδες του Γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λίλ  διαθέτει την πιο συμπαγή άμυνα  στο Σαμπιονά με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί μόλις 17 γκολ σε 29 παιχνίδια. Περιμένω να κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι που δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Επιλογή στην αναμέτρηση του Under 2,5 απόδοση 2.10.

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (16:00)

Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας διαφορά από την Κάλιαρι πού βρίσκεται εκτός αυτής δύο βαθμούς με δύο παιχνίδια λιγότερα. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν εντός έδρας αν και προσπάθησαν αρκετά κόντρα στην Ίντερ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έβρισκε διοργανώσεις μετράνε δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σασουόλο προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στη Βερόνα με 3-2 σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. Στα πέντε τελευταία της μετράει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Νίκη πάση θυσία θέλει η Τορίνο η οποία σε περίπτωση νέας απώλειας θα έχει πολύ δύσκολο έργο όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν προλαβαίνουν το «ευρωπαϊκό τρένο» καθώς βρίσκονται στο -11 από την πρώτη εξάδα. Στοιχηματικά το κίνητρο βρίσκεται στους  γηπεδούχους και ο άσος στο 2.50 αξίζει το ρίσκο.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ (19:30)

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πλέον βρίσκονται στην 13η θέση με 29 βαθμούς σε 23 παιχνίδια και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική πήραν σπουδαίο τρίποντο εντός έδρας κόντρα στην Πάντερμπορν φτάνοντας τα πέντε σερί παιχνίδια αήττητη στο «Jahnstadion».

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μία ανάσα από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Ρέγκενσμπουργκ κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Την περασμένη αγωνιστική αυτοκτόνησαν εντός έδρας με αντίπαλο την Μπόχουμ γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα με 1-2. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Γκρόιτερ φιρτ η οποία με νίκη κάνει σπουδαίο βήμα για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς εντός έδρας εμφανίζονται πάντα ανταγωνιστικοί. Περιμένω την Γκρόιτερ Φιρτ να αποδείξει πόσο ικανή είναι για να διεκδικήσει την άνοδο, με τον άσσο (1) να βρίσκεται στο 2.20 και μην περνά απαρατήρητος.

Προβλέψεις στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για τις καλύτερες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis