home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΗλεία

Ηλεία: Δίπλωσε νταλίκα στη μέση της εθνικής

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα Παρασκευή 12 Μαρτίου, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος των Λεχαινών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr,  μια νταλίκα με κατεύθυνση προς Πάτρα, εξετράπη της πορείας της και “δίπλωσε” σε όλο το πλάτος της εθνικής οδού.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας, έχασε τον έλεγχο του μεγάλου βάρους οχήματος, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες δεξιά και κινήθηκε προς τα αριστερά, εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η νταλίκα δίπλωσε σχεδόν κάθετα στο δρόμο και ο τράκτορας κατέληξε στο πρανές της οδού. Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το βαρύ όχημα, ο δρόμος έκλεισε στο σύνολό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός της νταλίκας πέραν του αρχικού σοκ δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ενώ ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν κινείτο άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Ήλιδας μαζί με το Α.Τ. Λεχαινών προκειμένου να αποκλείσουν την κυκλοφορία στο τμήμα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, από το ύψος της διασταύρωσης Λεχαινών, έως το ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά εθνικό οδό μέσω Λεχαινών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button