home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Παραδόθηκαν 500 rapid tests στο Κέντρο Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Κορίνθου, στο οποίο λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο όπου καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 200 άτομα, επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Μαρτίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο οποίος παρέδωσε 500 rapid tests για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Tα εν λόγω τεστ παρέλαβαν η επόπτρια των κινητών ομάδων μονάδων υγείας (ΚΟΜΥ) Κορινθίας Ιωάννα Τζουμάρη και η διευθύντρια του Κ.Υ. Κορίνθου Βασιλική Παπακωνσταντίνου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε επίσης και με γιατρούς του Κέντρου, μεταξύ των οποίων ο παιδίατρος Μιχάλης Τσακίρης και η γενική ιατρός Εμυ Τσάλτα.

Στις πιο πάνω συναντήσεις έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην άψογη συνεργασία με την περιφερειακή Αρχή, ιδιαίτερα δε στις συνθήκες του τελευταίου χρόνου -κατά την διάρκεια του οποίου, όπως τονίστηκε, “η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας συνεργάστηκαν με πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο”.

Από την πλευρά του, ο Τ. Γκιολής ευχαρίστησε, γι’ άλλη μία φορά, το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχόμενος παράλληλα “καλή δύναμη για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που σχεδόν για ένα χρόνο επιτελούν, στην πρώτη γραμμή, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis