Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΠελοπόννησος: Ποια πόλη - έκπληξη ετοιμάζει μελέτη για να λειτουργήσει αεροδρόμιο

Πελοπόννησος: Ποια πόλη – έκπληξη ετοιμάζει μελέτη για να λειτουργήσει αεροδρόμιο

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί έκθεση που θα αφορά στη σύνταξη μελέτης και στην κατάθεση του προϋπολογισμού για το έργο.

Σχετικά

Περισσότερα

Τεχνικό κλιμάκιο της Αναπτυξιακής Εταιρείας “Πάρνωνας Α.Ε.” επισκέφθηκε το αεροδρόμιο της Σπάρτης, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου σε τεχνικά θέματα, Γιάννης Ράλλης, μαζί με στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, συνεργάστηκαν με την Αναπτυξιακή «Πάρνωνας» ώστε να υποβληθεί τις επόμενες ημέρες έκθεση, που θα αφορά στη σύνταξη μελέτης και στην κατάθεση του προϋπολογισμού για το έργο του αεροδρομίου.

Τα παραπάνω κρίνονται απαραίτητα και αποτελούν οδηγίες από την Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας, ώστε με τις παρεμβάσεις να μπορέσει το αεροδρόμιο να αποκτήσει ικανότητα χρήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr