home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Τρικάκια συμπαράστασης Κουφοντίνα στο Άργος

Με τρικάκια συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα γέμισε το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο του Άργους. Το σύνθημα ανέφερε: «Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα» και έφερε την υπογραφή «Αναρχικοί και Κομμουνιστές Αργολίδας».

Τα χαρτιά με τα συνθήματα σκορπίστηκαν ακόμα και στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο γεφυράκι, αλλά και σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του Άργους.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας περνά δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς παρουσιάζει, πλέον, σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας. Ο απεργός πείνας πάντως, όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί της οικογένειας, μετά και από δική τους παρότρυνση, δέχτηκε τελικά να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές ενέργειες για την ανάταξη των νεφρών.

Αρχικά, το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ανακοίνωσε: «Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της».

Αργότερα το νοσοκομείο της Λαμίας επανήλθε με άλλη ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει: «Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button