home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης και μια συνέντευξη Καμπόσου

Δημήτρης Καμπόσος

Ο δήμαρχος του Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Οπότε με χαμόγελο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα άνοιξε το πρωί ένα από τα Μέσα Ενημέρωσης που διαθέτει διαβάζοντας τη συνέντευξη του δημάρχου, με τον οποίο τους ενώνει η ίδια ομάδα.

Με τίτλο «Δήμαρχος Άργους: Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό μας κρατάει πάντα σε εγρήγορση», το site in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξενεί συνέντευξη του Καμπόσου, η οποία προλογίζεται ως εξής:

«Μια φορά και έναν καιρό ένας επιτυχημένος και πολυταξιδεμένος επιχειρηματίας πήρε μια περίεργη απόφαση. Να αφήσει πίσω ότι έκανε και να επιδιώξει να διοικήσει την πόλη που αγαπά. Το Άργος. Ο Δημήτρης Καμπόσος το τόλμησε διότι είχε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Είχε θυμώσει. Ήταν βαριά η αίσθηση της ευθύνης που ένιωθε πως είχε για την πόλη του. Και ο μόνος τρόπος να ικανοποιήσει το εσωτερικό του κάλεσμα ήταν να θέσει τον εαυτό του στη κρίση των δημοτών, όντας υποψήφιος δήμαρχος. Και έγινε δήμαρχος. Και ξαναέγινε. Και τρίτη φορά. Κύλησε το νερό στο αυλάκι και το Άργος άλλαξε. Άλλαξε πολύ. Το βλέπει ο καθένας, το βιώνουν όλοι στη καθημερινότητα τους..

Ο δήμαρχος όμως παραμένει …θυμωμένος διότι θέλει και άλλα. Θέλει υδατοδρόμιο, επαναλειτουργία σιδηροδρομικής γραμμής και επενδυτές μεταξύ άλλων. Γενικά διεκδικεί πολλά. Το μέλλον κανείς δεν το ξέρει. Στο εδώ και τώρα όμως η πραγματικότητα δείχνει έργο. Και ποιοι είμαστε εμείς άλλωστε να αμφισβητήσουμε την κρίση όσων τον έχουν επανεκλέξει 3 συνεχόμενες φορές;».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis