home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Αποχετευτικό σε Πορτοχέλι και Κρανίδι: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Στην ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Δήμο Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πορτοχελίου και σε ένα μεγάλο τμήμα του Κρανιδίου αναφέρεται με δήλωσή του ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, κάνοντας λόγο για μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, αφού λύνεται ένα καθημερινά μείζον πρόβλημα των δημοτών της περιοχής.

Ο δήμαρχος παραδέχεται πως το έργο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν κάποιες δεκαετίες χρησιμοποιώντας τη λαϊκή ρήση «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αναφορικά με τα προβλήματα στην καθημερινότητα που δημιουργούν τα εργοτάξια ο κ. Γεωργόπουλος υπογραμμίζει: «Σήμερα το έργο αυτό βρίσκεται σε ένα προχωρημένο κατασκευαστικό στάδιο που όμως δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όταν το αποχετευτικό δίκτυο ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα θα διαγράψει την δυσφορία και θα επικροτήσει την υπομονή που δείξαμε αμφότεροι έως τώρα».

«Ένα τέτοιου μεγέθους έργο στο Δήμο Ερμιονίδας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ιδία χρηματοδότηση και γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιείται το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που με την αρωγή της Περιφέρειας σχεδιάστηκε και πραγματώνεται», καταλήγει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button