Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΑποχετευτικό σε Πορτοχέλι και Κρανίδι: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Αποχετευτικό σε Πορτοχέλι και Κρανίδι: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Λίγη υπομονή ακόμα συστήνει ο δήμαρχος για το έργο που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης μετά από αρκετές παλινωδίες και καθυστερήσεις.

Σχετικά

Περισσότερα

Στην ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Δήμο Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πορτοχελίου και σε ένα μεγάλο τμήμα του Κρανιδίου αναφέρεται με δήλωσή του ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, κάνοντας λόγο για μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, αφού λύνεται ένα καθημερινά μείζον πρόβλημα των δημοτών της περιοχής.

Ο δήμαρχος παραδέχεται πως το έργο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν κάποιες δεκαετίες χρησιμοποιώντας τη λαϊκή ρήση «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αναφορικά με τα προβλήματα στην καθημερινότητα που δημιουργούν τα εργοτάξια ο κ. Γεωργόπουλος υπογραμμίζει: «Σήμερα το έργο αυτό βρίσκεται σε ένα προχωρημένο κατασκευαστικό στάδιο που όμως δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όταν το αποχετευτικό δίκτυο ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα θα διαγράψει την δυσφορία και θα επικροτήσει την υπομονή που δείξαμε αμφότεροι έως τώρα».

«Ένα τέτοιου μεγέθους έργο στο Δήμο Ερμιονίδας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ιδία χρηματοδότηση και γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιείται το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που με την αρωγή της Περιφέρειας σχεδιάστηκε και πραγματώνεται», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design