home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Άναψαν τα αίματα στον Ψαρομαχαλά

Σύρραξη απειλήθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε δύο οδηγούς, η οποία μάλιστα πήγε να γενικευτεί όταν από τη μία πλευρά κατέφθασαν πολυάριθμες ενισχύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα κατά τις 5 το απόγευμα ένα ΙΧ αυτοκίνητο ερχόταν από την πλατεία του Ψαρομαχαλά και ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, κλείνοντας το δρόμο σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν, με το νεαρό οδηγό του οχήματος που έκανε την παράβαση να παίρνει στη συνέχεια ένα γκλοπ που είχε μέσα στο αμάξι κινούμενος με επιθετικές διαθέσεις κατά του άλλου οδηγού, που ήταν πιο σωματώδης από αυτόν.

Τα πνεύματα παρέμειναν οξυμένα, ενώ μετά από λίγη ώρα στο σημείο κατέφθασαν δεκάδες άτομα προς υποστήριξη του νεαρού οδηγού και άναψαν κι’ άλλο τα αίματα.

Διαβάστε ακόμα

Στο σημείο αυτό απειλήθηκε γενικευμένη σύρραξη, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο με τέσσερα περιπολικά, καθώς είχε μαζευτεί πολύς κόσμος στο σημείο με άγριες διαθέσεις.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας το ζήτημα που ανέκυψε έλαβε τέλος και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές αποχώρησαν από τη γειτονιά του Ψαρομαχαλά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button