Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΠάτρα: Iερέας χλεύαζε όσους φορούσαν μάσκα στην εκκλησία και κόλλησε ο ίδιος...

Πάτρα: Iερέας χλεύαζε όσους φορούσαν μάσκα στην εκκλησία και κόλλησε ο ίδιος κορωνοϊό

Πιστοί καταγγέλλλουν πως τους έκανε κήρυγμα ότι δεν υφίσταται ο κορωνοϊός και όλα γίνονται για να χτυπηθεί η Εκκλησία.

Σχετικά

Περισσότερα

Ένας ιερέας στην Πάτρα λέγεται πως αντιμετώπισε με χλευασμό την παρουσία πιστών με μάσκα μέσα στην εκκλησία και τελικά μολύνθηκε ο ίδιος με κορωνοϊό.

Η καταγγελία που έφθασε στο flamis.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο συγκεκριμένος ιερέας χλεύασε επανειλημμένως συγγενικό μου πρόσωπο επειδή φορούσε μάσκα στην εκκλησία. Επιπρόσθετα μετά τις γιορτές έκανε κήρυγμα στην εκκλησία ότι δεν υφίσταται ο κορωνοϊός και όλα γίνονται για να χτυπηθεί η Εκκλησία».

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο ιερέας όταν είδε την επόμενη Κυριακή πως ο εν λόγω πιστός φορούσε πάλι μάσκα, του είπε: «Πάλι φοράς μάσκα, δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά γίνονται για την παγκοσμιοποίηση;».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τελικά ο ίδιος ο παπάς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ταλαιπωρήθηκε, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν άλλαξε ή όχι η στάση του απέναντι στην πανδημία της Covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr