home design 800x400
home design 1170Χ320

Εις βάθος ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Πώς θα συντονιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς

Χαρδαλιάς - Τσιόδρας με περιφερειάρχες

Ενημέρωση για τη «Βόμβα κορωνοϊού» που απειλεί την Πελοπόννησο είχε από πρώτο χέρι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το πρωί της Παρασκευής συμμετεέχοντας στην ευρεία σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η σε βάθος ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τη διασπορά του κορωνοϊού και ο καλύτερος συντονισμός όλων των υπό την εποπτεία τους φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Στη σύσκεψη που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Προέδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Προέδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, ενώ ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε εκτενώς τους παριστάμενους για την επιδημιολογική εικόνα κάθε μίας από τις 13 Περιφέρειες.

Στο πλαίσιο της συζήτησης συμφωνήθηκε η σύσκεψη να επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή για την αμφίδρομη ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των δράσεών τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis