home design 800x400
home design 1170Χ320

Η κυβέρνηση «βαφτίζει» τους δημοτικούς υπαλλήλους νοσοκόμες

Πρόγραμμα Ελευθερία

Τουλάχιστον 4 υγειονομικοί υπάλληλοι από κάθε δήμο- αρχικά της Αττικής, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί- θα διαθέσουν οι ΟΤΑ για να λειτουργήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα «ελευθερία», οι οποίοι καλούνται να βγάλουν εκ των υστέρων “το φίδι από την τρύπα”.
Οι κ. N. Χαρδαλιάς και M. Θεμιστοκλέους, είχαν χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κατά την οποία τους ζήτησαν Υπαλλήλους, ειδικότερα υγειονομικό προσωπικό, για τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση διασφαλίζει δωρεάν “νοσοκόμες” χωρίς να χρειαστεί να κάνει τις αναγκαίες προσλήψεις.
Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι άνθρωποί της είμαστε παρόντες στη μάχη από την αρχή της πανδημίας. Και τώρα που το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού ‘Ελευθερία’, προχωράει και η πολιτεία χρειάζεται τις δυνάμεις είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε. Οι Δήμοι της Αττικής θα διαθέσουν τουλάχιστον 4 υγειονομικούς υπαλλήλους, ο καθένας, για την καλύτερη στελέχωση των mega εμβολιαστικών κέντρων ώστε να προχωρήσει γρήγορα ο εμβολιασμός του πληθυσμού που θα σημάνει την αρχή του τέλους της υγειονομικής κρίσης.

Η θέση μας είναι ότι σε όποια περιοχή της Ελλάδας ζητηθεί προσωπικό για να λειτουργήσουν καλύτερα τα εμβολιαστικά κέντρα οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα είμαστε πάντα παρόντες”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis