Home design
home design

Lockdown στο Άργος: Από 9:00 το πρωί έως 17:00 απόγευμα ανοιχτά μαγαζιά

Πεζόδρομος στο Άργος

Διευκρινήσεις για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους, για το διάστημα που βρίσκεται σε αυστηρό lockdown η πόλη, λόγω του κορωνοϊού.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα θα λειτουργούν από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με προτεινόμενο συνεχές ωράριο από 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα.

Αναφορικά με τα μέτρα που ισχύουν στο Άργος όσον αφορά το λιανεμπόριο ανακοινώνεται από τους εμπόρους:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click in shop ( είσοδος του πελάτη εντός του καταστήματος ) των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό . Με 1 άτομο ανά 25τ.μ. Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away ( παράδοση εμπορεύματος στην είσοδο).
  • Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει κάνει παραγγελία, να λάβει από το κατάστημα μήνυμα με το ραντεβού της παραλαβής, η οποία θα γίνεται εκτός καταστήματος. Τη συγκεκριμένη ώρα και στις δύο περιπτώσεις ο πελάτης θα πηγαίνει στο κατάστημα, στέλνοντας SMS στο 13033 με τον κωδικό 2.
  • Προσοχή ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις αγορές του εντός δύο ωρών.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis