home design

Πύργος: Στον ιστό της αράχνης έμπλεξε γυναίκα που αντί για το δάνειο της …άδειασαν τον λογαριασμό

Την άγνοια για τις απάτες που στήνονται μέσω των social media, εκμεταλλεύονται αδίστακτοι επιτήδειοι, που καταφέρνουν να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες με διάφορους τρόπους. Στον ιστό της αράχνης έμπλεξε μια γυναίκα από τον Πύργο η οποία νόμιζε ότι θα λάβει δάνειο πολλών χιλιάδων ευρώ, δήθεν με ευνοϊκούς όρους, και τελικά έχασε και τα λιγοστά χρήματα που είχε.

Η γυναίκα δελεάστηκε από μια διαφήμιση που εντόπισε στο facebook για χορήγηση δανείου ύψους 25.000 ευρώ και έπεσε στην παγίδα. Επικοινώνησε με τον άγνωστο που την είχε αναρτήσει και εκείνος την έπεισε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και να του στείλει την κάρτα ανάληψης και τους κωδικούς της.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι δεν θα έπαιρνε τα χρήματα του δανείου, ήταν αργά. Αντ’ αυτού έχασε και τα λιγοστά λεφτά που είχε στον λογαριασμό της, καθώς ο άγνωστος της άρπαξε 245 ευρώ και στη συνέχεια διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Η εύπιστη γυναίκα κατήγγειλε την απάτη στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου, ο οποίος αναζητείται, αν και δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις εντοπίζονται.

Σχόλια

Exit mobile version