home design 800x400

Άργος: Βρέθηκαν οι δολοφόνοι – Ποιοι «έφαγαν» τον 60χρονο Βούλγαρο και γιατί

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου Βούλγαρου που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2020 κοντά στον Ίναχο, στο Άργος. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Γεραφέντη για την ΕΡΤ, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί δ ράστες και αναζητείται ένας συνεργός τους.

Οικονομικές διαφορές το κίνητρο του εγκλήματος, που προέκυψαν από την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Οι δράστες είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον 60χρονο, τον είχαν δέσει και φιμώσει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το θύμα είχε εντοπίσει νεκρό ένας φίλος του και ενημέρωσε τις αρχές.

Η Ασφάλεια Άργους αξιοποιώντας δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα ευρήματα ταυτοποίησε τους δράστες. Με ταυτόχρονες επιχειρήσεις χθες στο Μοσχάτο, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί ενώ αναζητείται ένας ακόμη ομοεθνής τους.

Τι είχε συμβεί

Αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα είχε βρεθεί κάτοικος της περιοχής του Άργους το μεσημέρι της Κυριακής 16 Αυγούστου, όταν αντίκρισε τον φίλο του νεκρό μέσα στο σπίτι του, φιμωμένο και δεμένο με μονωτική ταινία στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια του.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για την εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα σε αγροτόσπιτο μεταξύ Ινάχου και Άργους.

Το θύμα, Βουλγαρικής καταγωγής, 60 ετών, με βάση τις πρώτες ενδείξεις εκτιμήθηκε πως μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας με τραγική κατάληξη για τον ίδιο. Ωστόσο δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης της πόρτας, στοιχείο που οδήγησε τις έρευνες σε νέα κατεύθυνση, καθώς το θύμα φάνηκε πως πιθανώς να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε ο ίδιος για να μπει μέσα.

Έτσι λοιπόν εξετάστηκε και το σενάριο για πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τους δράστες να θέλουν να το κάνουν να φανεί ως ληστεία.

Σχόλια

Exit mobile version