Home design
home design

Ναύπλιο: Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας Γυμνασίου στην Αγίου Ανδριανού

Αντιμέτωπη με ένα παραλίγο εφιαλτικό σενάριο βρέθηκε μία μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι της στο Ναύπλιο, επί της οδού Αγίου Ανδριανού, περίπου στο ύψος του στρατοπέδου, κατά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πλησίασε ένα λευκό βανάκι, ένας άνδρας άνοιξε την πόρτα και επιτακτικά της είπε να μπει μέσα.

Το κοριτσάκι, παρά το αρχικό ξάφνιασμα και την ταραχή της στιγμής, ενστικτωδώς άρχισε να τρέχει μέσα στα χωράφια για να γλιτώσει από τους επίδοξους απαγωγείς, φωνάζοντας βοήθεια, και τελικά το κατάφερε.

Οι φωνές του κοριτσιού ακούστηκαν από τη γειτονιά, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς της για την απόπειρα απαγωγής, οι οποίοι αναστατωμένοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Αν και η μαθήτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος, έδωσε περιγραφή ενός άνδρα μελαχρινού, ο οποίος φορούσε μάσκα.

Πρόκειται για ένα σοβαρό συμβάν πρωτοφανές για την πόλη του Ναυπλίου, το οποίο βρίσκεται υπό διερεύνηση από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ναύπλιο: Προσεκτικοί χειρισμοί από την αστυνομία για την απόπειρα απαγωγής μαθήτριας

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis