home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ευάγγελος Πιπέρης: Ποιος είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας

Την τοποθέτηση του Νεμεάτη Ευάγγελου Πιπέρη στη θέση του αστυνομικού διευθυντή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας με έδρα το Ναύπλιο αποφάσισε το Συμβούλιο μεταθέσεων, που συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Ο κ Πιπέρης προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στις κρίσεις του Νοεμβρίου 2018 και από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ως Υποδιευθυντής και μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου

Υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Β’ Δωδεκανήσων με έδρα την Κω, απ’ όπου μετατέθηκε στην Αργολίδα.

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας κατάγεται από τη Νεμέα και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Διοικητής Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Κορινθία.

Τέλος έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, καθώς διετέλεσε για μια εξαετία Πρόεδρος των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο, τρία χρόνια Γενικός Γραμματέας, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.) και εκλεγμένο μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis