home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

House Of Fame: Οι δύο παίκτες από τη Λακωνία και το πρώτο φλερτ

House of Fame Στέφανος

Πρεμιέρα σήμερα για το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ House of Fame, που θυμίζει αρκετά το παλιό Fame Story. Οι 18 σπουδαστές μπήκαν στο σπίτι που είναι το ίδιο που είχε γυριστεί και το Big brother, αλλά διαφορετικά διαμορφωμένο.

Την πρώτη ημέρα στο σπίτι μπήκε μόνο ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες το πρόγραμμα αλλά και τους κανονισμούς στο παιχνίδι. Την επόμενη ημέρα ο Πάνος, καλημέρισε τους μαθητές του και τους γνώρισε τους καθηγητές.

Ανάμεσα στους «σπουδαστές» – παίκτες του ριάλιτι και δύο Λάκωνες. Ο λόγος για το νεαρό Στέφανο Πιτσίνιαγκα από το Γύθειο και την Έλενα Ροϊνού από τη Σπάρτη.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo, πριν από 22 χρόνια. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club.

Λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης. Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο. Στην Ακαδημία θα τα πάει πολύ καλά διότι, όπως λέει, έχει αυτό το κάτι που θέλουμε, που θα μας κάνει σαν τρελούς να τον θέλουμε. Δεν σκέφτηκε όμως πως στο House of Fame, βρίσκονται και οι δύο ερμηνεύτριες του τραγουδιού, καθώς και ο συνθέτης του…

Έλενα Ροϊνού

Είναι 22 ετών, κατάγεται από τη Σπάρτη και μένει στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο όπου σπουδάζει μουσική και τραγούδι. Από μικρή, είχε μια προδιάθεση να παίρνει κιλά. Στην εφηβεία έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, γεγονός που τη γέμισε με πολλές ανασφάλειες καθώς δεχόταν αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητές της. Έχοντας χάσει πλέον τα παραπανίσια κιλά, βλέπει αυτή την εμπειρία σαν το πολυτιμότερο μάθημα ζωής.

Η Έλενα δεν εμπιστεύεται εύκολα και εάν υποψιαστεί πως κάποιος συμμαθητής της πάει να την «καπελώσει», όπως δηλώνει «θα γίνει χαμός!» Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Στέλιος Ρόκκος. Δεν πιστεύει στη φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, αλλά πιστεύει πως μέσα στην Ακαδημία θα κάνει γνωριμίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Το πρώτο φλερτ

Στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές γνώρισαν τα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για τη μουσική Ακαδημία. Όμως δύο συγκάτοικοι φαίνεται να ήρθαν πιο κόντα από… την πρώτη στιγμή.

Ο 22χρονος Στέφανος Πιτσίνιαγκας φαίνεται πως γοητεύτηκε από την συμπαίκτριά του, Μαριάννα Kάρα, με την οποία έιχαν μία μίνι συνομιλία στην αυλή του σπιτιού.

Μιλώντας αργότερα στην κάμερα, ο Στέφανος παραδέχτηκε: «Το κορίτσι που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι η Μαριάννα, δεν ξέρω, μου βγάζει κάτι ευχάριστο. Βασικά δεν είμαι σίγουρος εάν τη λένε Μαριάννα», είπε χαμογελώντας.

https://www.youtube.com/watch?v=puF8y0QdKUA&ab_channel=YourTipsterGR

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis