home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΚοινωνία

Διολίτσης σε Κωστούρο: Το εκατομμύριο θα το πληρώσετε γιατί το χρωστάτε (Βίντεο)

Πόλεμο μεταξύ Άργους και Ναυπλίου έχει προκαλέσει η διαταγή πληρωμή ύψους 1.091.201 ευρώ που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών με αποδέκτη τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου. «Τα ψέματα τελείωσαν» τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Πέτρος Διολίτσης, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για το χρέος που αφορά τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού που εξυπηρετεί και τους δύο Δήμους.

«Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου είναι: 1.091.201,70 € το χρέος της ΔΕΥΑΝ στην ΔΕΥΑΑΡΜ» υπογραμμίζει ο κ. Διολίτσης, παρουσιάζοντας την προγραμματική σύμβαση που επικαλέστηκε ο κ. Κωστούρος. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ κάνει λόγο για προσκόμματα από πλευράς του Δήμου Ναυπλιέων, καλώντας για ακόμα μία φορά τη ΔΕΥΑΝ να πληρώσει αυτά που της ζητούνται.

«Επιτέλους κ. Κωστούρο, πείτε μας τι ακριβώς θέλετε. Θέλετε να μην πληρώσετε το εκατομμύριο; Το εκατομμύριο θα το πληρώσετε γιατί το χρωστάτε, γιατί το έχετε εισπράξει, γιατί στα τιμολόγια που εκδίδετε ως ΔΕΥΑΝ γράφει ότι ένα τμήμα είναι του Βιολογικού Καθαρισμού», δηλώνει απερίφραστα ο Π. Διολίτσης.

Δείτε παρακάτω την απάντηση Διολίτση σε Κωστούρο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button