home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Κλειστά όλα τα σχολεία λόγω “Μήδειας”

Σχολείο του δήμου Σικυωνίων χιονισμένο

Κλειστά είναι σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων στο νομό Κορινθίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μήδεια”. Από νωρίς χθες βράδυ οι δήμοι ο ένας μετά τον άλλον έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικές ανακοινώσεις για τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Εκεί βέβαια που δε συμφώνησαν ήταν στη διάρκεια! Άλλος για τρείς μέρες, άλλος για δύο μέρες, άλλος μόνο για σήμερα, μια ασυμφωνία υπήρξε. Ας δούμε αναλυτικά:

Τρεις μέρες κλειστά στον δήμο Βέλου-Βόχας – με φειδώ οι ορεινοί Νεμέα και Σικυωνίων

Πρώτος ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων έβγαλε ο δήμος Βέλου-Βόχας και μάλιστα για τρεις μέρες μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση σημείωνε: «Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Βέλου Βόχας (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν».

Ακολούθησαν ανακοινώσεις από τους υπόλοιπους δήμους σύμφωνα με τις οποίες:

Σχολείο του δήμου Σικυωνίων χιονισμένο

στο δήμο Κορινθίων οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν και στην περιοχή μας, των χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται και των υγειονομικών πρωτοκόλλων αντιμετώπισης της πανδημίας.

στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας, επίσης αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

στο δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η αναστολή αφορά επίσης τις δύο μέρες 15 και 16 Φεβρουαρίου

στο δήμο Σικυωνίων η ανακοίνωση αναφέρει ότι λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που πλήττουν την περιοχή, δεν θα λειτουργήσουν οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ κ ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου μόνο για σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Τέλος στο δήμο Νεμέας επίσης κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί μόνο για σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis