home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αχαΐα: Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης παραδίδουν σήμερα τα κλειδιά τους

Την κλείδωσε ή δεν την κλείδωσε τη γεωπόνο ο αντιδήμαρχος Άργους;

Περισσότεροι από 5.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής από την Αχαϊα, “παραδίδουν” σήμερα σε μία συμβολική κίνηση μέσω του Δ.Σ. της Ένωσής τους στο νομό, τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί στην πλατεία εθνικής αντίστασης (Όλγας)  με τα μέλη της διοίκησης του ΣΚΕΑΝΑ να βάζουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους σε κουτιά ενώ θα υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση “πρώην επαγγελματία”, στην οποία αναφέρεται ότι ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Στη δήλωσή τους αναφέρεται επίσης ότι “Το ποτήρι ξεχείλισε, η οργή και η αγανάκτηση δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αδυνατούμε να συνεχίσουμε. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η κοινωνία δεν θα απολαμβάνει πια τις υπηρεσίες μας.

Σας παραδίδουμε λοιπόν  με πόνο,  τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας. Ξεκλειδώστε τη φυλακή μας. Επιχειρήστε εσείς, αφού θεωρείτε ότι αυτό είναι εφικτό. Εμείς, πνιγήκαμε στον ωκεανό της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης, των υποχρεώσεων , των δανείων, των οφειλών, της φτωχοποίησης. Πάρτε τα κλειδιά κι’ ανοίξτε το οξυγόνο. Θέλουμε να ζήσουμε.

Υ.Γ Η πόρτα είναι κλειδωμένη 2 φορές. Τα λουλούδια θέλουν  πότισμα, έχουν μαραθεί και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο, χρειάζεται επανασύνδεση. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο καλύτερα μην το σηκώσεις. Οι λογαριασμοί βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι δεξιά πίσω από την πόρτα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis