home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση για το σύστημα πυρόσβεσης στις Μυκήνες

Αρχαίες Μυκήνες

Την δημοπράτηση του έργου εγκατάστασης συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (Β΄ Φαση), σχετικά με τον έλεγχο πληρότητας και ορθότητας του φακέλου δικαιολογητικών συμμετοχής στη Β.Ι. Φάση του διαγωνισμού του προεπιλεγέντος υποψηφίου για τον δημόσιο διεθνή διαγωνισμό -με ανταγωνιστικό διάλογο-, με αντικείμενο την επιλογή ιδιωτικού φορέα σύμπραξης για το έργο μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα (μαρίνας) Ναυπλίου.

Εγκρίθηκε επίσης από την Οικονομική Επιτροπή σήμερα, η υποβολή πρότασης ένταξης στο Ε. Π Πελοπόννησος του οδικού έργου Μύλοι – Κιβέρι – Αστρος – Τυρός – Λεωνίδιο – Φωκιανός – Κυπαρίσσι (τμήμα παράκαμψης Ξεροπήγαδου), με προϋπολογισμό 14.000.000 ευρώ.

Οικονομική Επιτροπή Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Ακόμα, εγκρίθηκε και η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της κατασκευής κόμβων στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Κορινθίας, έργο προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Εξ άλλου, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της δημοπρασίας του προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργου συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, καθώς επίσης και το 1ο πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην ανάδειξη μειοδότη του έργου συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Καλαμάτα – Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια προς τις μητροπόλεις της περιοχής της ως κατεπείγουσα ανάγκη στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της covid-19.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis