home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καιρός: Τέλος οι ζέστες – Ο χειμώνας έρχεται!

Πρόγνωση καιρού ΦΕβρουάριος 2021

“Της Υπαπαντής καλοκαιριά, μαρτιάτικος χειμώνας” λέει μια λαϊκή παροιμία και όπως φαίνεται, φέτος θα επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου από τα μέσα της εβδομάδας που ξεκινάει, πρέπει να πούμε αντίο στον ανοιξιάτικο καιρό και να μπούμε και πάλι βαθιά στο χειμώνα!

Ο καιρός από τις 12 με 13 Φεβρουαρίου θα πάρει μία πιο ψυχρή διάθεση ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει η πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, αναφέρει «τη Δευτέρα θα έχουμε μια σοβαρή αλλαγή του καιρού, κυρίως από πλευράς ανέμων, το τονίζω. Θα φυσήξει παντού -πολύ δυνατά- και σε θάλασσα και ξηρά, ενώ θα έχουμε και κάποιες βροχές. Θα είναι σφοδροί οι άνεμοι στη χώρα, θέλει προσοχή, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Θράκη, μετά το μεσημέρι.»

Πρόγνωση καιρού ΦΕβρουάριος 2021

Ακόμη για την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα το επόμενο Σάββατο, περιμένουμε κάποιες βροχές και καταιγίδες αφού όπως αναφέρει «βαρομετρικά χαμηλά θα φέρουν κάποιες αξιόλογες βροχοπτώσεις και καταιγίδες και στη Νότια Ευρώπη, αλλά ο καιρός ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα μαλακός».

Η θερμοκρασία λοιπόν αναμένεται να επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, δηλαδή γύρω στους 8 με 10 βαθμούς στην Βόρεια- πεδινή- Ελλάδα, γύρω στους 10 με 12 στις υπόλοιπες περιοχές, μονοψήφιες θερμοκρασίες στις ορεινότερες περιοχές», όπως καταλήγει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε το Δελτίο Καιρού: 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis