home design 800x400
home design 1170Χ320

The Voice: Κόρη αντιδημάρχου από την Πελοπόννησο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αποχώρησε

Αντωνία Καούρη

Η Αντωνία Καούρη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για την εξαιρετική φωνή της, όσο και για την παρουσία της. Μάλιστα από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το φαβορί του μουσικού σόου.

Η όμορφη μουσικός, τραγουδίστρια και πιανίστρια είναι κόρη του Αντιδημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη. ‘Hταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. 

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στα battles, όπου κέρδισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό, αναγκάστηκε να διακόψει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, δεδομένου ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η ίδια ήταν ασυμπτωματική στην αρχή, όμως ο ιός ανιχνεύθηκε σε εξέταση ρουτίνας.

Αν και ιδιαίτερα στενοχωρημένη για την απουσία της από τα live του The Voice, ανακοίνωσε μέσω των social media, ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19 και συμβούλεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα stories της στο Instagram:

 

Ποιοι πέρασαν στον τελικό

Ολοκληρώθηκε χθες ο ημιτελικός του The Voice. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα κομμάτια που τους είχαν αναθέσει οι coaches δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, μόνο 8 από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, μετά από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, και να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του δημοφιλούς talent show του Skai. 

Ο λόγος για τους Ειρήνη Περικλέους, Αλεξάνδρα Σιετή, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Νίκο Νταλάκα, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και Αθηνά Βέρμη

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis