home design 800x400

Πώς θα λυθεί το πρόβλημα εφημεριών στα νοσοκομεία της Αργολίδας – Έρχονται 10 γιατροί

Δέκα νέοι γιατροί θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία του Ναυπλίου και του Άργους, με ειδικότητες που έχουν ανάγκη οι δομές υγείας της Αργολίδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες εγκρίθηκαν και θα προκηρυχθούν άμεσα ύστερα από πρόταση του Διοικητή τη της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη 7 θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και 3 θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Άργους.

Η πλήρωση των θέσεων αυτών, κρίσιμων για την επιβίωση των Νοσοκομείων της Αργολίδας, θα συμβάλει τα μέγιστα στη δυνατότητα  ασφαλούς λειτουργίας  και εφημέρευσης.

Πρόκειται για τις παρακάτω ειδικότητες ανά νοσοκομείο:

Ν.Μ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: 7 ΘΕΣΕΙΣ

2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ
2 ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΤΕΠ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ)
1 ΘΕΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
1 ΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ
1 ΘΕΣΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ

Ν.Μ ΑΡΓΟΥΣ: 3 ΘΕΣΕΙΣ

1 ΘΕΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ
1 ΘΕΣΗΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ
1 ΘΕΣΗ ΤΕΠ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)

Με τις ενέργειες αυτές η  6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας καθιστούν σαφές ότι επιθυμούν τη λειτουργία και διατήρηση και των δύο Νοσοκομείων στο Νομό στην κρίσιμη παρούσα φάση.

Να τρέξουν οι διαδικασίες

Με τις δέκα νέες θέσεις Ιατρών ο Διοικητής  της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης συνεχίζει τη προσπάθεια για πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ στο Νομό Αργολίδας και δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση και Προσωπικό των Νοσοκομείων να προσφέρουν καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων οφείλουν τάχιστα μετά την προκήρυξη των θέσεων να τρέξουν τις διαδικασίες και να δώσουν στην ιατρική κοινότητα το στίγμα ότι τα Νοσοκομεία μας είναι θελκτικά και δεκτικά στους νέους Ιατρούς ώστε να καλυφθούν οι θέσεις και να μην επαναληφθούν φαινόμενα άγονων προκηρύξεων.

Σχόλια

Exit mobile version