home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο 9χρονος με κορωνοϊό

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο 9χρόνος στην Πάτρα, που νοσεί από κορωνοϊό. Για την πορεία της υγείας του μικρού μίλησε στο «MEGA» ο κ. Γαβριήλ Δημητρίου, Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Ρίου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προσπαθούν να ανακόψουν την επιδείνωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 9χρονου, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου και κύριο μέλημά τους είναι  να μην διασωληνωθεί.

«Αυτό που έχει ο μικρός είναι η εικόνα της νόσου που υπάρχει στους μεγάλους. Εξελίσσεται αργά και σταθερά. Στους μεγάλους βλέπουμε γύρω στις οκτώ μέρες να εκδηλώνουν την βαριά συμπτωματολογία. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Προσπαθούμε να μην διασωληνωθεί, παίρνει την αγωγή που προβλέπεται, χρειάζεται 60% οξυγόνο. Στις μονάδες είναι δύσκολο να προβλέψεις τα πράγματα.

Η μητέρα το βρετανικό στέλεχος έχει. Έχουν περιγραφεί διεθνώς περιστατικά πολλά. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Η Covid κάνει μια υπεραντίδραση στον οργανισμό, αυτό συμβαίνει σε πολλούς ενήλικες.»
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis