home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕλλάδαΑρχείο

Νίκος Χαρδαλιάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ολικό lockdown

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιβολή ενός ολικού lockdown άφησε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή “Ενώπιος-ενωπίω”. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε ότι το “γενικό λουκέτο” θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

«Κάθε μέρα αξιολογούμε τα δεδομένα. Το γενικευμένο lockdown θα μπει στο τραπέζι εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα μας δυσκολέψουν, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω από το γενικό lockdown υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε στο ερώτημα γιατί παραμένει η απαγόρευση στο ψάρεμα και το κυνήγι, κυρίως στις «πράσινες περιοχές» καθώς δεν πρόκειται για δραστηριότητες με συνωστισμό», αναφέροντας ότι η απόφαση απαγόρευσης των δύο δραστηριοτήτων έχει να κάνει με το θέμα της κινητικότητας.

«Δεν έχουμε κανένα είδος εμμονής με αυτές τις δραστηριότητες. Το ζήτημα της μετακίνησης είναι τεράστιο θέμα καθώς οι κυνηγοί είναι 180.000 και 100.000 ασχολούνται ερασιτεχνικά με ψάρεμα. Όταν κινείσαι θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. Δεν είναι τόσο απλή η προσέγγιση, ο καθένας θα μπορούσε να πάρει ένα καλάμι και πέντε δολώματα και να λέει ότι πάει για ψάρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button