home design

Αποκάλυψη: Οι υγειονομικοί που νόσησαν στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας δεν είχαν εμβολιαστεί

Μια σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση της διασποράς του κορωνοϊού στην Παθολογική Κλινική του “Αγιος Ανδρέας” της Πάτρας έκανε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση προς τα ΜΜΕ οι νοσοκομειακοί που νόσησαν με το μεταλλαγμένο (βρετανικό) στέλεχος του κορωνοϊού δεν είχαν εμβολιαστεί ως όφειλαν στην πρώτη φάση εμβολιασμών. 

Η κ. Θεοδωρίδου τόνισε ότι «αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη και ας ελπίσουμε πως είναι eξαίρεση, πως στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας παρουσιάστηκε ενδονοσοκομειακή διασπορά του ιού, λόγω μη εμβολιασμού γιατρών και νοσηλευτών. “Δάσκαλε που δίδασκες…”. Θα πρέπει όλοι να επωφεληθούμε από το “δώρο” του εμβολίου». Το ζήτημα του εμβολιασμού των υγειονομικών έχει σαν σκοπό και να παραδειγματίσει όλους εμάς για την αναγκαιότητα του εμβολίου. Τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα θα πρέπει να ίσως να είναι και μια υπενθύμιση προς όλους τι συνεπάγεται η αποφυγή του εμβολιασμού, ιδίως για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό», πρόσθεσε.

Παράλληλα, είπε ότι σύντομα αναμένεται η διαδικασία έγκρισης άλλων δύο εμβολίων. Ο ιός προσαρμόστηκε, για να επιβιώσει. Το νέο εμβόλιο και οι μεταλλάξεις κυριάρχησαν τις τελευταίες ημέρες.
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version