home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εμβόλια: Ταλαιπωρούν ηλικιωμένους του Ναυπλίου και τους στέλνουν στο Άργος

ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Σε ταλαιπωρία υπόκεινται πολλοί ηλικιωμένοι που διαμένουν στο Ναύπλιο, αφού καλούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Άργους, παρότι λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο και στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου και μάλιστα υποδειγματικό.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις ηλικιωμένων από το Ναύπλιο που λαμβάνουν sms για να εμβολιαστούν στο Άργος τις τελευταίες ημέρες, ενώ σαφής απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει. Στο Άργος αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται σε ημερήσια βάση 100 εμβόλια στις δύο εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν στο νοσοκομείο, ενώ στο Ναύπλιο τα μισά από τη μία εμβολιαστική γραμμή που λειτουργεί στο Νοσοκομείο της πόλης.

Να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τις 8 Φεβρουαρίου αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα στην Αργολίδα, σε εννέα, οπότε θα λυθεί και το αντίστοιχο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός που διαμένει στην περιοχή της Επιδαύρου και του Λυγουριού, καθώς και όσοι διαμένουν στην Ερμιονίδα, που αναγκάζονται τώρα να πάνε στο Ναύπλιο για να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα ετοιμάζονται να λειτουργήσουν:

  • 4 εμβολιαστικές γραμμές στο Άργος (δύο στο Νοσοκομείο και δύο ακόμα στο ΤΟΜΥ Άργους)
  • 3 εμβολιαστικές γραμμές στο Ναύπλιο (μία στο Νοσοκομείο και δύο στο ΤΟΜΥ Ναυπλίου)
  • 1 εμβολιαστική γραμμή στο Λυγουριό, που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου Επιδαύρου
  • 1 εμβολιαστική γραμμή στο Κρανίδι, που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου Ερμιονίδας.

Από τη στιγμή που η κάθε εμβολιαστική γραμμή έχει τη δυνατότητα να κάνει 50 εμβόλια ημερησίως, τότε αυξάνεται και ο ρυθμός εμβολιασμού των κατοίκων του νομού Αργολίδας σε 450 εμβόλια ημερησίως.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis