home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Ξάφρισε 200 κιλά λεμόνια αλλά …δεν πήγε μακριά

Λεμόνια

Στην Κορινθία, επίδοξος κλέφτης της περιοχής του Βέλου σκέφτηκε ότι μιας και το λεμόνι παραμένει αδιάθετο στην εσωτερική αγορά να διευκολύνει την …κίνηση! Ξάφρισε, λοιπόν, 200 κιλά λεμόνια, θεωρώντας μάλλον ότι ξαλαφρώνει τον τοπικό παραγωγό σε κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας.

Ωστόσο, ο 56χρονος δεν κατάφερε να πάει μακριά μιας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, ενώ τα λεμόνια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Την ίδια μέρα, χθες Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στην Αργολίδα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -21- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Αντίστοιχα στην Μεσσηνία δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 28 ετών, είχαν άλλους σκοπούς, αφού συνελήφθησαν γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθαν σε αύλιο χώρο επιχείρησης και αφαίρεσαν -2- μπαταρίες και εργαλειοθήκη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis