home design 800x400
home design 1170Χ320

Δεν θα πιστέψετε πώς υποτιθέμενος λογιστής εξαπάτησε ξενοδόχο στην Πελοπόννησο

Απάτη

Η ιδιοκτήτρια του καταλύματος πέταξε από τη χαρά της όταν άγνωστος της τηλεφώνησε και ζήτησε ένα δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις. Αφού συμφώνησαν στο ποσό των 1.300 ευρώ, ο «πελάτης» της είπε ότι θα επικοινωνούσε μαζί της ο λογιστής του, όπως και έγινε. Όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας στα Καλάβρυτα σκέφτηκε μάλλον ότι είναι μία ευκαιρία να βγάλει κάτι σε μία σεζόν η οποία έχει πάει χαμένη, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Δεν φαντάστηκε όμως ότι ο υποτιθέμενος πελάτης θα της έπαιρνε και όσα της είχαν απομείνει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ο υποτιθέμενος λογιστής έπεισε την επιχειρηματία να καταθέσει στον λογαριασμό της τα χρήματα με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό».

Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή κι ο «λογιστής» προθυμοποιήθηκε να την καθοδηγήσει βήμα προς βήμα. Όμως, όταν τελείωσε η συναλλαγή, ο άγνωστος λογιστής αποδείχθηκε συνεργός του «πελάτη» και είχε καταφέρει να αρπάξει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της!

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και αναζητά τους δράστες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis