home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΤαξίδιαΑρχείο

CNN Travel: Ναύπλιο και Μάνη στους προορισμούς «blockbuster» για το 2021

Το CNN Travel έχει καταρτίσει μία λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2021, τη νέα χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό.

Πρόκειται για προορισμούς «blockbuster» όπως τους χαρακτηρίζει το δημοσίευμα, οι οποίοι, σύμφωνα με το άρθρο, θα βρεθούν ψηλά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελλάδα, η οποία παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό εξακολουθεί να παραμένει ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «αν ποτέ επιστρέψουμε στην κανονικότητα το 2021, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, θα είναι η καταλληλότερη χρονιά για να επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 200α γενέθλια της χώρας από τη λήξη της Επανάστασης του 1821, για την ανεξαρτησία των Ελλήνων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία».

«Κορωνοϊού επιτρέποντος καθόλη τη διάρκεια του χρόνου μια πληθώρα εκδηλώσεων θα τρέχουν σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Ανεξαρτησία», συνεχίζει το άρθρο.

Ανάμεσα στις προτάσεις του το CNN Travel συμπεριλαμβάνει το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, με το γοητευτικό παραθαλάσσιο μέτωπο και την κουκλίστικη και γραφική Παλιά Πόλη, το θέατρο της Επιδαύρου, τις ιστορικές Μυκήνες και τις παραλίες στην ευρύτερη περιοχή.

Το άρθρο προτείνει ακόμα μια περιήγηση στην Πελοπόννησο και ειδικά στην άγρια χερσόνησο της Λακωνικής Μάνης, έναν προορισμό λιγότερο τουριστικό και ιδανικό για την τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Επίσης αναφέρει ότι η αργή επιστροφή στην «κανονικότητα» μπορεί να κάνει μερικά μέρη στα οποία υπήρχε υπερτουρισμός -όπως η Σαντορίνη- να αξίζουν άλλη μια επίσκεψη το 2021, ωστόσο προτείνει μια πιο ασφαλή επιλογή όπως το ήσυχο νησί της Μήλου στις Κυκλάδες. Αυτή το ηφαιστειακό νησί έχει μία παραλία για κάθε ημέρα του μήνα, σχολιάζει ο αρθρογράφος.

Οι 21 ταξιδιωτικές προτάσεις του CNN Travel για το 2021 είναι οι Ανταρκτική, Καναδάς, Πάρκο της Ντίσνεϊ στη Φλόριντα, Ντουμπάι, Αίγυπτος, Γαλλία, Γκάνα, Γρενάδα – Καραϊβική, Χαβάη, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλβίδες, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ταϊλάνδη, Ηνωμένο βασίλειο και Ουρουγουάη.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button